Dek-King

Dek-King

dekkingyla
Dek-King Finland maahantuo yksinoikeudella synteettisiä Dek-King teak –tuotteita. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua veneen valmistajille, telakoille ja veneilijöille.

Dek-King teak on synteettisesti valmistettu, aidon tiikin näköinen ja tuntuinen pintaratkaisu! Pinta ei huoltoa kaipaa,  ja sen puhdistus onnistuu nopeasti vaikkapa painepesurilla. Vaikeatkaan tahrat, kuten punaviini, eivät jätä pysyviä jälkiä Dek-King pintoihin. Kaikki tuotteemme ovat  myös UV-suojattuja, joten ne säilyttävät värinsä ja ulkonäkönsä vuodesta toiseen.  Dek-King –tuotteilla on viiden vuoden materiaalitakuu.

Dek-King -paneelit valmistetaan tarkasti juuri Sinun toiveidesi mukaisesti: meiltä saat niin perinteistä tiikkiä mukailevat kansirakennelmat kuin myös modernit ja yksilölliset ratkaisut.  Värivaihtoehtoja on useita, ja sivuiltamme löydät kuvia eri ratkaisusta – voit niiden avulla ideoida veneellesi uuden lookin! Tee se itse -ratkaisua on saatavana perinteisen tiikin värisenä.

Tarjoamme kaksi eri ratkaisua:

Dek-King PRO 2G
Voit tilata Dek-King teak-mattoa itse ottamiesi mittojen mukaan tai halutessasi tulemme paikalle suunnittelemaan pintaratkaisut kanssasi. Asentamisen voit tehdä itse tai vaihtoehtoisesti ammattilaisemme hoitavat työn puolestasi  joko tuotantotiloissamme tai kotisatamassasi. Toimitilamme sijaitsevat Nauvossa, Nagu Marinan tiloissa.

Dek-King TSI
Dek-King TSI on suunniteltu Tee se itse -valmistukseen, johon ei tarvita arvokkaita ammattilaistyökaluja.
Oli käytössäsi pienempi mökkivene tai isompi jahti, Dek-King kohottaa veneesi ulkonäköä, käyttömukavuutta ja jälleenmyyntiarvoa.
Olethan yhteydessä, niin etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva Dek-King ratkaisu!