Dek-King Finland

Dek-King Finland

dekkingyla
Dek-King Finland on suomalainen perheyritys, joka maahantuo yksinoikeudella synteettisiä Dek-King teak –tuotteita. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua veneen valmistajille, telakoille ja veneilijöille.

Tuotantotilamme sijaitsevat Piikkiössä, jossa voi tulla käymään ja keskustelemaan omasta toteutuksesta.  Myyntikonttorimme palvelee Espoossa, ja voimme sieltä käsin palvella nopeasti pääkaupunkiseudun asiakkaita vaikka veneelläsi käyden.

Dek-King on synteettisesti valmistettu, aidon tiikin näköinen ja tuntuinen pintaratkaisu! Pinta ei huoltoa kaipaa,  ja sen puhdistus onnistuu nopeasti vaikkapa painepesurilla. Vaikeatkaan tahrat, kuten punaviini, eivät jätä pysyviä jälkiä Dek-King pintoihin. Kaikki tuotteemme ovat  myös UV-suojattuja, joten ne säilyttävät värinsä ja ulkonäkönsä vuodesta toiseen.  Dek-King –tuotteilla on viiden vuoden materiaalitakuu.

Dek-King -paneelit valmistetaan tarkasti juuri Sinun toiveidesi mukaisesti: meiltä saat niin perinteistä tiikkiä mukailevat kansirakennelmat kuin myös modernit ja yksilölliset ratkaisut.  Värivaihtoehtoja on useita, ja sivuiltamme löydät kuvia eri ratkaisusta – voit niiden avulla ideoida veneellesi uuden lookin!

Yhteystiedot:  0400 724 068          info@dek-king.fi

Dek-King Finland, tuotanto        Littoistentie 166, 21500 Piikkiö

Dek-King Finland, myynti           Peuramäenkuja 3 B, 02750 Espoo